Startpagina Archief

Afzet aan slagerijen en restaurants

De producten van Hof van Ossel worden geleverd aan ruim 50 slagerijen en 8 restaurants in heel België. Daarnaast gaat een deel van het vlees naar de groothandel. Aanvankelijk kon Meysmans maar een deel van het vlees dat van de runderen kwam als Wagyu verkopen. Nu is dit vrijwel het hele dier. Zelf beginnen met een hoevewinkel wil eigenaar Filip Meysmans voorlopig niet.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Matige interesse voor Beter voor Dieren-label

Veeteelt Ongeveer een derde van de Vlaamse varkenshouders heeft interesse om deel te nemen aan het vrijwillige keurmerk Beter voor Dieren. Dat blijkt uit een bevraging die in 2025 werd uitgevoerd door de VLAM in opdracht van VVWL vzw.
Voir plus d'articles
Meest gelezen