Startpagina Archief

Algenkoeken

Leestijd : 1 min

Een collega-algenteler van Kris verwerkte zijn algenopbrengst in koekjes. Ze noemen het een gezonde kindersnack, een A-koek.

“Dat is even gezond als fruit meegeven in de brooddoos. Als in de klas het fruitdoosje opengaat, komt het fruit er al niet meer zo fris uit, oogt het minder smakelijk en eet het kind het nog minder graag. Komt dat fruit terug mee naar huis, dan werpen de ouders het weg en heeft het zeker niet bijgedragen.”

Hier zitten we met een gedroogde koek vol antioxidanten die ons weerbaarder maken tegen virussen. Ze hebben een lekkere, neutrale smaak en door de vruchten die erin verwerkt zijn, hebben ze een goede nasmaak. Hier focussen we op het gezondheidseffect.

TD

Actueel

Lagere graanprijs maakt voeding goedkoper

Economie De wereldwijde voedselprijzen zijn in mei licht gedaald. Hogere prijzen voor zuivel en vlees werden gecompenseerd door lagere prijzen voor graan, suiker en plantaardige olie. Dat meldt de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties.
Voir plus d'articles
Meest gelezen