Startpagina Archief

Hoe bieden technologie

en klimaat ons nieuwe

voedselkansen?

In het boek ‘Het komt goed met ons eten’ richten Joris Relaes en Nele Jacobs van het ILVO hun blik op maatschappelijke trends en technologische innovaties die ons eten veranderen. Ze brengen een positief verhaal over wetenschappelijke vooruitgang, gezond boerenverstand en onze impact als bewuste consument. Vermits het boek gericht is naar het brede publiek, vroegen we aan 7 personen om hun leeservaringen met het boek te delen.

Wat zullen we eten?...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen