Startpagina Archief

Ovenschotel met rundergehakt en witloof

Wat een zegen in de keuken is de oven toch. Vertrouw je gerecht een tijdje toe aan deze wonderlijke machine, doe intussen wat anders, en oogst - op het juiste moment - een aromatisch maal, met een licht knapperige buitenkant en een hart dat nog heerlijk sappig is.

Wat heb je nodig?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kabinet Brouns wil goedkeuring ammoniakemissiereducerende technieken versnellen

Stikstof Op 1 juli publiceerde het WeComV (Wetenschappelijk Comité Luchtemissies Veeteelt) zijn finaal adviesrapport over de actualisering van de PAS-lijst ‘Deel 1: R1-vloersystemen’. Daarin stelde het de emissiereductiepercentages van een aantal vloersystemen voor rundveehouders bij. Veehouders kunnen diverse managementmaatregelen nemen om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te reduceren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen