Startpagina Archief

Brochette van wijting en roodbaars

VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) riep wijting uit tot vis van het jaar 2019. Dit hoofdgerecht voor vier personen laat je kennismaken met dit lekker alternatief voor kabeljauw. Ideaal voor op de winterbarbacue! Op 40 minuten maak je er gegarandeerd iets lekkers van.

Ingrediënten

400 g wijtingfilet

400 g roodbaars

12 plakjes ontbijtspek

1 grote zoete ui

1 gele paprika

2 el fijngehakte peterselie

olijfolie

peper en zout

Voor de pastasalade:

400 g spirelli

200 g peultjes

200 g erwtjes (diepvries)

½ komkommer

handvol basilicumblaadjes

4...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Consultaties nodig om droogte van 2022 te erkennen als ramp

Actueel Voor de droogte tijdens de zomer van 2022 werden bij het Vlaams Rampenfonds 871 schademeldingen gemaakt voor een geraamd totaal schadebedrag van 57 miljoen euro. Minister-president Jan Jambon wacht nog op advies over de erkenning als ramp. Hij verwacht dit voorjaar een voorstel van erkenning aan de Vlaamse regering te kunnen voorleggen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen