Startpagina Archief

Topchefs bereiden festivalfood

met producten van lokale landbouwers

Geen hamburgers, geen frieten! Het trendy muziekfestival Wecandance, een weekend lang in augustus op het strand van Zeebrugge, versterkt de hoogstaande culinaire line-up met drie terroir-gerechten met vis, vlees of groenten.

Topchefs en landbouwers slaan in de kustprovincie de handen in elkaar om de feestende festivalbezoeker naast stomende beats ook Farm to Table-gastronomie te serveren. “Duurzaamheid is belangrijk, op het vlak van afval, recyclage en kwaliteitsvolle lokale foodpartners”, zegt Wecandance-organisator Bart Roman.

De samenwerking...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Red je Boer, want boeren zijn geen boeven

Actueel Het levenswerk van honderden boerengezinnen wordt teniet gedaan met het nieuwe stikstofakkoord, en dat zonder veel onderbouwde uitleg vanuit de overheid. Voor de meeste Vlamingen is die problematiek een ver-van-hun-bedshow, en daarom willen de leden van de Stuurgroep Turnhouts Vennengebied een stem en gezicht geven aan de getroffen gezinnen met hun nieuwe actie ‘Red je Boer’.
Voir plus d'articles
Meest gelezen