Startpagina Archief

Rog met appelkappertjes

en paprikasaus

Geef de klassieke rog eens een zomerse twist met appelkappertjes en paprikasaus. Na 40 minuten is dit gerecht klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de roggevleugel:

4 roggen

20 appelkappers

boter

peper

zout

Voor de paprikablokjes:

4 rode paprika's

Voor de tomatenblokjes:

1 tomaat

Voor de paprikasaus:

2 sjalotten (fijngesneden)

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

2 el rode-wijnazijn

200 g zure room

Tabasco

olijfolie

Hoe ga je te werk?

Paprikablokjes:

Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede ovenplaat en rooster ze...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen