Startpagina Archief

Rog met appelkappertjes

en paprikasaus

Geef de klassieke rog eens een zomerse twist met appelkappertjes en paprikasaus. Na 40 minuten is dit gerecht klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de roggevleugel:

4 roggen

20 appelkappers

boter

peper

zout

Voor de paprikablokjes:

4 rode paprika's

Voor de tomatenblokjes:

1 tomaat

Voor de paprikasaus:

2 sjalotten (fijngesneden)

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

2 el rode-wijnazijn

200 g zure room

Tabasco

olijfolie

Hoe ga je te werk?

Paprikablokjes:

Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede ovenplaat en rooster ze...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

43 jaar op de eerste rij van het landbouwnieuws

75 jaar Landbouwleven André De Mol bracht zijn volledige loopbaan door op de redactie van Landbouwleven. Hij startte als redacteur op jonge leeftijd, om zo door te groeien tot hoofdredacteur. Hij is de geknipte man om even terug te blikken op markante evoluties in de landbouwsector en de uitgeverswereld.
Voir plus d'articles
Meest gelezen