Startpagina Archief

Rog met appelkappertjes

en paprikasaus

Geef de klassieke rog eens een zomerse twist met appelkappertjes en paprikasaus. Na 40 minuten is dit gerecht klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de roggevleugel:

4 roggen

20 appelkappers

boter

peper

zout

Voor de paprikablokjes:

4 rode paprika's

Voor de tomatenblokjes:

1 tomaat

Voor de paprikasaus:

2 sjalotten (fijngesneden)

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

2 el rode-wijnazijn

200 g zure room

Tabasco

olijfolie

Hoe ga je te werk?

Paprikablokjes:

Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede ovenplaat en rooster ze...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen