Startpagina Werktuigendagen

Werktuigendagen post corona, wederom geslaagd en zonovergoten

Het eerste landbouwevenement in het post coronatijdperk was onmiddellijk een schot in de roos. De Werktuigendagen in Oudenaarde gingen het voorbije weekend wederom door in een schitterende nazomerzon. Zondagavond spraken we duidelijk tevreden organisatoren, enkele maanden geleden was het nog een groot vraagtegen ‘of’ en ‘hoe’ de Werktuigendagen konden door gaan. Het resultaat dat ze nu neer zetten, was ‘top’. Iedereen had zin om te knallen.

Eerste nieuwigheid deze editie was het Covid Safe Ticket (CST) om toegang te hebben tot de beurs. Het kostte de organisatoren extra personeel bij de ingangen, maar het leverde geen gemor op bij de bezoekers. Uiteraard op een enkeling na. Een reactie die in het niets valt bij de vele positieve gezichten die op het beursterrein te zien waren.

Covid Safe Ticket

Beursvoorzitter Georges Van Keerberghen zette met zijn team...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Mechanisatie Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.
Meer artikelen bekijken