Startpagina Archief

Aardappeltaart

met spruitjes en spinazie

Spruitjes zijn de groente van de maand, dus neem geen nee aan van weerspannige kroost. Met taart als hoofdgerecht zit je bij hen toch altijd goed! De voorbereiding kost je een half uurtje, de bereidingstijd zelf bedraagt nog drie kwartier. De oven verwarm je voor op 170 °C.

Wat heb je nodig?

8 grote, bloemige aardappelen (elk 150 g)

300 g spruitjes

300 g spinazie

150 g Oud Brugge kaas, geraspt

5 dl melk

100 g broodkruimels

100 g bloem

100 g gezouten boter

nootmuskaat

peper en zout

Hoe ga je te...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Zwarte bladluizen duiken op in suikerbietvelden

Bieten De laatste dagen ontvangt het Bieteninstituut (KBIVB) steeds meer meldingen van suikerbietenpercelen waar zwarte bladluiskolonies (Aphis fabae) opduiken. Deze toename is echter sterk plaatsgebonden: niet alle velden zijn getroffen, en de plaagdruk varieert aanzienlijk van perceel tot perceel.
Voir plus d'articles
Meest gelezen