Startpagina Archief

Zuivel moet duurzaamheid uitspelen

Hoe staat het nu eigenlijk met het imago van zuivelproducten? Zuivel is bijna in alle huishoudens aanwezig. Toch vindt slechts een minderheid dat zuivel aan hun noden beantwoordt en slechts een klein percentage vindt zuivel trendy.

Het was een vraag die eerder dit jaar gesteld werd op de algemene vergadering van de zuivelindustrie. Ze hadden er gelukkig ook iemand die tot antwoorden probeerde te komen, vertrekkende vanuit een internationale en Britse insteek: Judith Bryans. Zij is voorzitter van IDF, de International Dairy Federation. Die federatie wil de referentie zijn in wetenschappelijke en technische expertise over zuivel en wil de wereldwijde zuivelstem vertolken. Op de keper beschouwd dus ook uw stem.

Daarnaast is mevrouw Bryans CEO van Dairy UK, een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Betere ruimtelijke ordening en behoud open ruimte dé prioriteit in plattelandsbevraging

Actueel De grootste prioriteit van het plattelandsbeleid is het behoud van open ruimte en betere ruimtelijke ordening. Dat blijkt uit de Vlaamse Plattelandsbevraging, waartoe Vlaams minister van Plattelandsbeleid Hilde Crevits (cd&v) de opdracht gaf. Uit de bevraging blijkt ook dat beperkte bereikbaarheid, problemen rond mobiliteit en een tekort aan dienstverlening de grootste uitdagingen zijn.
Voir plus d'articles
Meest gelezen