Startpagina Archief

Paardenkalender

In deze paardenkalender geven we de activiteiten weer tot en met zondag 15 april.

Leestijd : 1 min

Landelijke

Rijverenigingen

Vrijdag 13 april, is er voor ruiters springen groentenjumping 2018. Zaterdag 14 april is er voor ruiters en pony’s veelzijdigheid eventing Overpelt. Zondag 15 april is er voor ruiters dressuur provinciale dressuurindoor Vissenaken-Glabbeek, dressuur Antwerpen z1, z2, zz, TW springen Moerzeke en veelzijdigheid eventing Overpelt. Voor pony’s is er die dag dressur Grimbergen, bekwaamheidsproef Moerbeke-Waas, TW springen Moerbeke-Waas, Outdoor springen Torhout, bekwaamheidsproef Torhout en TW dressuur Merbeke-Waas. Die dag is er eveneens wedstrijd jonge paarden Broechem. Meer info op www.equester.be.

Belgisch

Trekpaard

Ghlin, zaterdag 14 april, open prijskamp AWCTB/VFBT op het terrein Hippodrome de Wallonie, Route de Wallonie 32/X te 7011 Mons. Aanvang 9 uur.

Belgisch Trekpaard

Brussegem-Merchtem, zaterdag 14 april, jaarlijks diner van ‘De Vlaams-Brabantse kwekers.’ Menu: aperitief, aspergeroomsoep, varkenshaasje fine champagne, groentenmix en kroketten, gebak met koffie. Prijs: 25 euro met bediening aan tafel. Aanvang diner 19u30 stipt in Feestzaal Drinkeling te Brussegem/Merchtem.

Aangespannen

Trekpaard

Sprundel (Nl),zondag 15 april, ploeg- en trekwedstrijd op locatie Klein Zundertseweg 17 te Sprundel (NL.). Aanvang 11 uur. Het is ook mogelijk om buiten de wedstrijd te ploegen. Info via Theo Herrijgers, 0031/165.38.33.50 of 0031/629.00.89.03.

Belgisch

Trekpaard

Pulderbos, VZW Ju met ‘t peird organiseert culterdag bij Filip de Schutter, Roosten te Pulderbos. Eten zelf meenemen.

Koetsentocht

Vurste, zondag 15 april, zevende koetsentocht op zondag 15 april bij Guy De Coninck, Wannegatstraat 57 te Vurste. Voor menners en ruiters. Vrije start tussen 9 en 11 uur, met twee verzorgde stops. Inschrijven bij Guy, 0473/68.22.76 of op

Actueel

Goed gefokte melkveevaarzen kalven tussen de 22 en 24 maanden af

Melkvee Het doel van een succesvolle jongveeopfok is om de eerste kalving te bereiken vanaf een leeftijd van 22 maanden, en dit met hetoog op gezondheid, hoge productie en lang leven. Er zijn talloze manieren waarop kalveren en vaarzen zeer succesvol grootgebracht kunnen worden. Nieuwe inzichten en hot topics hebben sommige courante adviezen de laatste jaren gewijzigd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen