Startpagina Archief

Spaghetti met andijvie en spinazie

Bolognese is altijd lekker, maar als je op zoek bent naar een nieuwe spaghettisaus, dan moet je dit recept zeker proberen. Deze spaghetti heeft alles wat je zoekt: crunch van de spekjes en noten, een romige saus én een goede dosis kaas. Het duurt ongeveer een uur en half om het klaar te maken voor vier personen.

Wat heb je nodig?

500 g spaghetti

6 plakjes spek

300 g kerstomaten

1 krop andijvie

200 g spinazie

2 sjalotten

2 tenen knoflook

200 g blauwe schimmelkaas, Bleu des Moines of Pas de Bleu

2 dl room

6 el panko

50 g walnoten

50 g rozijnen

3 el olijfolie

Peper & zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 100°C. Spoel de tomaatjes en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Laat ze 1 u drogen in de oven op 100°C.Verwarm...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Europese politici nemen stelling over GLB-voorstel

Buitenland Het Europees Parlement stelde op 10 september een aantal eisen op voor het volgende Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Ook de lidstaten bediscussiëerden het voorstel van de Commissie op de informele Landbouwraad in Kopenhagen, maar wachten in de eerste plaats op meer informatie.
Voir plus d'articles
Meest gelezen