Startpagina Archief

Trifle met vanillepudding

en frambozen

Vanillepudding is een oerklassieker onder de desserts. Voeg frambozen, mascarpone en plakjes cake toe, stapel de ingrediënten en je hebt een leuk en modern nagerecht. Je hebt slechts een kwartiertje nodig om dit voor 4 personen te bereiden.

Ingrediënten

400 g frambozen

2 el kandijsuiker

600 ml vanillepudding

1 hotelcake

350 g mascarpone

2 zakjes vanillesuiker

voor de afwerking nog 2 el poedersuiker

Recept

Plet 2/3 van de frambozen met de kandijsuiker fijn. Roer de vanillesuiker onder de mascarpone. Snijd de cake in blokjes. Vul een grote serveerschaal met een laag cake, schep er wat mascarpone, pudding en geplette frambozen op. Herhaal deze stappen. Eindig met een laagje mascarpone en frambozen. Strooi er wat poedersuiker over.

Meer...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen