Startpagina Actueel

Leden van Groene Kring zorgen met tractoren voor licht in donkere dagen

Donderdagavond heeft de Groene Kring Neerpelt een wel heel originele actie gehouden. Ze stelden hun verlichte tractoren in Hamont-Achel op in de vorm van een hart. Een mooi gebaar waarmee ze de zorgverleners een hart onder de riem staken.

Leestijd : 1 min

Donderdagavond gingen de lampen van 50 tractors aan in de vorm van een hart en zorgden zij voor licht in de duisternis. Met deze actie wilde Groene Kring Neerpelt de zorgverleners een warm hart toedragen, maar wilden de jonge boeren ook tonen dat iedereen er voor elkaar moet zijn en we deze donkere dagen samen moeten en kunnen doorstaan.

Wout Schuurmans, voorzitter Groene Kring Neerpelt: “Vanavond zorgen de jonge boeren van Neerpelt en omstreken met onze tractoren voor licht in de duisternis. Zo wordt deze periode letterlijk en figuurlijk wat ‘lichter’.”

LV

Lees ook in Actueel

Federale regering buigt zich vrijdag over prijzen in agrovoedingsketen

Boerenprotest De federale regering wil aanstaande vrijdag (3 mei) "landen" met een reeks maatregelen die verband houden met de prijzen in de agrovoedingsketen. Dat heeft vicepremier en minister van Landbouw David Clarinval (MR) maandag 29 april gezegd voor de start van een vergadering van de Europese landbouwministers in Luxemburg.
Meer artikelen bekijken