VLAM presenteert nieuw TV-tuinprogramma ‘Van droom tot tuin’ op Vlaamse themazenders

Voor de uitwerking werd beroep gedaan op 2 bekende groenexperten: groenjournalist Marc Verachtert en presentator Gil Claes.
Voor de uitwerking werd beroep gedaan op 2 bekende groenexperten: groenjournalist Marc Verachtert en presentator Gil Claes. - Foto: VLAM

De 2 groenexperten stellen in 10 afleveringen een bonte verzameling aan tuinen voor. Zowel werven in opbouw als netjes afgewerkte tuinen in de meest uiteenlopende stijlen en formaten passeren de revue: van strak tot romantisch, van klimaattuin tot daktuin en zowat alles daartussen.

Geregeld verschijnt een productspecialist op het appel met heel begrijpelijke uitleg over een technische nieuwigheid, of hoe een probleem op professionele manier wordt aangepakt. Ervaren tuinaannemers geven meer uitleg over hun specifieke werkwijze.

De reeks wordt zowel uitgezonden op Plattelands TV als op Eclips TV. Op beide zenders wordt elke aflevering een aantal keren herhaald.

Meer info over de uitzendmomenten vind je op de websites plattelandstv.be en eclipstv.be. ‘Van droom tot tuin’ start op 26 september met o.m. een bezoek aan een veelzijdige familietuin met heel wat originele hoekjes. Niet te missen als je graag wat ideeën opdoet voor je eigen groene plekje.

Alle afleveringen zijn te herbekijken op www.tuinaannemer.be, een initiatief van VLAM.

Lieven Vancoillie

Meest recent

Meest recent