FoodFest maakt met pop-up ‘Deli’ brug tussen boer en sterrenchef
Op 5 juni opende in Antwerpen Zuid de nieuwe pop-up Deli. Een uniek maar tijdelijk concept waarbij de consument 8 weken lang kan proeven van Belgische producten en afhaalgerechten, gemaakt met lokale producten. #Boerentrots steunt dit initiatief.
In Deli kan je terecht voor Belgische producten en gerechten van gerenommeerde restaurants. - Foto: MV
In het toeristische Antwerpen Zuid is het fijn vertoeven tussen alle restaurantjes en hippe cafeetjes. Althans toch voor de coronacrisis. Vrijdag 5 juni opende er ook de nieuwe pop-up ‘Deli’, een initiatief van Sergio Herman en Syrco Bakker. Door de coronacrisis moesten ze hun...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
AkkerbouwOp het einde van de afgelopen winter organiseerde het Landbouwcentrum Voedergewassen (LCV), HoGent AgroFoodNature (Proefhoeve Bottelare HoGent-UGent) en Hooibeekhoeve in samenwerking met Anné mechanisatie, VDW Constructie, en Franco en Zoon BV, een demonstratie over het reinigen van voederbieten. Dat is een absolute must bij het inkuilen of bij vervoedering.