Startpagina Actueel

FoodFest maakt met pop-up ‘Deli’ brug tussen boer en sterrenchef

Op 5 juni opende in Antwerpen Zuid de nieuwe pop-up Deli. Een uniek maar tijdelijk concept waarbij de consument 8 weken lang kan proeven van Belgische producten en afhaalgerechten, gemaakt met lokale producten. #Boerentrots steunt dit initiatief.

I n het toeristische Antwerpen Zuid is het fijn vertoeven tussen alle restaurantjes en hippe cafeetjes. Althans toch voor de coronacrisis. Vrijdag 5 juni opende er ook de nieuwe pop-up ‘Deli’, een initiatief van Sergio Herman en Syrco Bakker. Door de coronacrisis moesten ze hun...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Diverse machines om voederbieten te reinigen gedemonstreerd

Akkerbouw Op het einde van de afgelopen winter organiseerde het Landbouwcentrum Voedergewassen (LCV), HoGent AgroFoodNature (Proefhoeve Bottelare HoGent-UGent) en Hooibeekhoeve in samenwerking met Anné mechanisatie, VDW Constructie, en Franco en Zoon BV, een demonstratie over het reinigen van voederbieten. Dat is een absolute must bij het inkuilen of bij vervoedering.
Meer artikelen bekijken