Startpagina Actueel

Zwitsers leger is klant bij Thomas Hoogwerkers

Naast onder meer tractoren en andere werktuigen staan ook hoogwerkers te kijk op Space in Rennes. Michiel Thomas en Jean-Paul Hauwe vertegenwoordigen Thomas Hoogwerkers uit Merchtem.

Leestijd : 1 min

Thomas Hoogwerkers is onder meer actief in de bosbouw. “We zijn ondertussen als familiebedrijf al 60 jaar actief. Wat begon met de Thomas-kraantjes, is door de jaren heen verder uitgegroeid. We voeren ook enkele merken in. Ons orderboekje staat meer dan goed vol. Sinds de coronapandemie hebben we nog nooit zo goed gewerkt. Een reden kennen we ook niet.”

Vooral de buitenlandse markt, zoals Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, loopt heel aardig. “Vooral in de bosbouw. We leveren zelfs aan het Zwitsers leger. Die tractor met hoogwerker is een exclusief product, dat bijzonder gegeerd is. Dat is onze grote sterkte. We bieden maatwerk en daar zijn velen naar op zoek. Hier rond Rennes verkopen we onze meeste hoogwerkers in Frankrijk. Zo leren we onze klanten nog beter kennen. Het is super dat zij zelf hun hoogwerkers naar hier brengen. Het is ook fijn om weer eens op een beurs te zijn.”

Lieven Vancoillie

Lees ook in Actueel

ABS: We hopen op een vlotte goedkeuring

Wetgeving Het Vlaams Strategisch plan is op de valreep goedgekeurd door de Europese Commissie. Hopelijk staat nu niets meer in de weg om in 2023 grotendeels met het nieuwe GLB te beginnen.
Meer artikelen bekijken