Startpagina Actueel

Dag van de Landbouw op 18 september

Boerenbond organiseert op zondag 18 september de 40ste editie van de Dag van de Landbouw. 51 land- en tuinbouwbedrijven zetten hun deuren open voor het publiek.

Leestijd : 1 min

De Dag van de Landbouw is de kans bij uitstek voor het publiek om te ontdekken wat onze lokale boeren en tuinders voor moois en lekkers produceren. De Dag van de Landbouw is een moment van genieten, bijpraten met een drankje en hapje en van héél veel interessante info over het reilen en zeilen bij onze voedsel- en groenproducenten.

Ruben Van Gucht

De Dag van de Landbouw viert intussen zijn 40ste editie, maar oogt nog steeds zo fris als een hoentje. Sportpresentator en – journalist Ruben Van Gucht is de gastheer voor deze editie van de Dag van de Landbouw. Hij zal zelf verslag uitbrengen vanop een aantal boerderijen en sierteeltbedrijven.

De 51 deelnemende bedrijven vind je op www.dagvandelandbouw.be.

Lees ook in Actueel

Winkelkar 18% duurder, stelt Test Aankoop vast

Economie De prijzen in de supermarkt blijven maar stijgen: zo is een winkelkar gemiddeld 18% duurder dan een jaar geleden. Dat heeft Test Aankoop berekend. Vooral grijze garnalen, diepvriesfrieten, spaghetti en papierwaren zijn afgelopen tijd fors duurder geworden.
Meer artikelen bekijken