“Volop inzetten op innovatie en organische groei is degezonde weg vooruit”

Verkoopmanager Raf Claerhout (links) en CEO Thomas Vanden Avenne (rechts)
Verkoopmanager Raf Claerhout (links) en CEO Thomas Vanden Avenne (rechts)

V anden Avenne (VDA) in Ooigem is in alle schakels van de ‘vleesketen’ actief. Het bedrijf heeft een unieke positie. Het produceert op jaarbasis 580.000 ton veevoeder. De eigen slachterij, versnijderij en vleestransformerende entiteiten verwerken bovendien 100.000 ton vlees en vleeswaren per jaar.

...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Meest recent

Meest recent