John Deere drukt pauzeknop voor beurzen langer in

John Deere neemt niet deel aan Agritechnica 2021.
John Deere neemt niet deel aan Agritechnica 2021. - Foto: TD

De reden blijft de coronapandemie. John Deere geeft aan die beslissing goed overdacht te hebben en heeft ook met enkele Duitse dealers hierover gesproken. Niet tegenstaande deze beslissing blijft John Deere de Agritechnicabeurs hoog in het vaandel dragen en erkent ze de waarde van de beurs als wereldleider op vlak van landbouwmechanisatietentoonstellingen.

Ondanks talrijke coronamaatregelen vindt Alejandro Sayago, Vice President Sales & Marketing, John Deere Region 2, dat de gezondheidssituatie onvoldoende onder controle is. Ook de toekomst blijft onzeker nu we geconfronteerd worden met virusmutaties en de heel trage vooruitgang van de vaccinatiecampagnes. Een degelijkere bescherming van de bevolking is voor Sayago noodzakelijk om deel te nemen aan een internationale beurs.

John Deere benadrukt in zijn persbericht over deze beslissing, dat ze in de toekomst landbouwbeurzen zullen blijven steunen. Om spoedig de Covid-19 pandemie onder controle te krijgen, doneert John Deere 250.000 euro aan de Medische Universiteit van Hannover (de thuislocatie van de Duitse Agritechnica beurs). Ook beursorganisator DLG krijgt 50.000 euro om er jonge landbouwacademici mee te ondersteunen.

Tim Decoster

Meest recent

Meest recent