Startpagina Mechanisatie

Agritechnica 2021 wordt uitgesteld naar 2022

DLG (Duitse landbouworganisatie) stelt de Agritechnica landbouwbeurs uit van november dit jaar tot volgend jaar. Concreet is nu gepland om de beurs te laten doorgaan van 27 februari tot 5 maart 2022. Uiteraard ligt de reden bij de coronapandemie en de trage vooruitgang van de vaccinatiecampagne zowel in Duitsland als daarbuiten.

Leestijd : 1 min

DLG en VDMA (Duitse landbouwmachineorganisatie) hebben beslist om ’s werelds belangrijkste landbouwmechanisatiebeurs met enkele maanden uit te stellen. Dit uitstel moet ervoor zorgen dat deelnemende exposanten zich beter kunnen voorbereiden om hun beursdeelname te plannen.

De uiterste inschrijvingsdatum voor exposanten om deel te nemen aan Agritechnica 2022 ligt op het einde van de zomer. De organisatoren maken zich sterk dat dit een goed moment is om dan voor duidelijkheid te zorgen naar exposanten en bezoekers. Ze willen er blijven voor zorgen dat Agritechnica het vlaggenschip blijft wat betreft internationale landbouwbeurzen.

Eerder gaven John Deere, Kramp, SDF, … al aan om niet aan beurzen deel te nemen in 2021. DLG en VDMA lijken daar nu een galant antwoord op te hebben gevonden.

Tim Decoster

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken