Startpagina Voor ons gezin

Gazpacho in ’t groen met krokante ham

Aperitiefhapje voor 4 personen. Dit fris zomerse soepje is zo gefikst. Het kost je amper 25 minuten, en geeft kleur aan je tafel. Bovendien kan je de gazpacho van te voren klaarmaken en bewaren in de ijskast.

Wat heb je nodig?

300 g bladspinazie

1 komkommer

1 courgette

1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd

4 tenen knoflook

2 handen vol basilicum blaadjes

1 klein handje platte peterselie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken