Startpagina Voor ons gezin

Gazpacho in ’t groen met krokante ham

Aperitiefhapje voor 4 personen. Dit fris zomerse soepje is zo gefikst. Het kost je amper 25 minuten, en geeft kleur aan je tafel. Bovendien kan je de gazpacho van te voren klaarmaken en bewaren in de ijskast.

Wat heb je nodig?

300 g bladspinazie

1 komkommer

1 courgette

1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd

4 tenen knoflook

2 handen vol basilicum blaadjes

1 klein handje platte peterselie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Vlaamse rozentuin met internationale uitstraling

Tuin In het centrum van Sint-Pieters-Leeuw, op goed 10 km van hartje Brussel, ligt een verborgen pareltje dat rozenliefhebbers van over de hele wereld aantrekt: de rozentuin van het domein Coloma. En toch kennen maar weinig Vlamingen deze unieke plek. De 2,2 ha grote rozentuin vormt samen met het kasteel en de rest van het 15 ha groot domein een heerlijke plaats om een namiddagje te vertoeven.
Meer artikelen bekijken