Startpagina Voor ons gezin

Kippenbouten met rabarber in de oven

Rabarber in een hartig gerecht? Dat is zeker een goed keuze. Deze kippenbouten in de oven met rabarbar zijn om duimen en vingers van af te likken. Je hebt 1uur en 20 minuten nodig om het aan 4 personen te kunnen voorschotelen.

Wat heb je nodig?

4 kippenbouten

1/2 bol knoflook

4 stengels rabarber (400 g)

2 citroenen

4 sjalotjes

4 takjes citroentijm

100 g cashewnoten

2 el olijfolie

Peper van de molen en zout...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Aperitiefhapje: Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Voor ons gezin Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!
Meer artikelen bekijken