Startpagina Voor ons gezin

Knolseldersoep met croutons en garnalen

Niets zo lekker dan een kom dampende soep op een koude winterdag! Voor dit recept werk je de knolseldersoep af met grijze garnalen voor een op-en-top Belgisch gerecht. Je hebt ongeveer 45 minuten nodig om deze heerlijke soep voor te kunnen schotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 knolselder

1 grote bloemige aardappel

1 ui

3 teentjes knoflook

2 el fijngesnipperde bieslook

2 sneetjes oud brood

1,2 l groentebouillon

1 takje rozemarijn

200 ml lichte...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken